Mawson Удобен Професионален сешоар за коса инфрачервен отрицателен йонен Сешоар Горещ и Студен Вятър Салон Styler инструмент за Коса Електрически сешоар, Вентилатор си?

Mawson Удобен Професионален сешоар за коса инфрачервен отрицателен йонен Сешоар Горещ и Студен Вятър Салон Styler инструмент

На склад
BGN 31.99
Налично:

Нашият сешоар разполага с три температурни режима на работа : студен/топъл/горещ,а също така има безстепенно бутон за регулиране на скоростта,вие можете да регулирате скоростта на вятъра е произволно,неограничена настройка на скоростта на вятъра,лесно да се контролира температурата и скорост на вятъра,което ви позволява да направите на любимата си прическа у дома. [Напълно преносим]Изискан дизайн,висококачествено меко докосване;удобна нескользящая дръжка,гъвкава работа;подвижни задни филтър,лесен за почистване. [Бързо сушене и лек]2000 W dc двигател сешоар за коса,потокът на въздуха се увеличава на 40%,срок на експлоатация на двигателя се удължава до три пъти,оставя косата копринено гладка и влажна.Спестете от ценното си време сутрин или вечер!. [Постоянна система за грижа за косата]-Вграден микропроцесор и датчик за температура,висока честота на интелигентен мониторинг на температурата на въздуха на изхода до 50 пъти в секунда,което позволява ефективно регулиране на висока температура и да се избегне увреждане на косата от прегряване. [Вградена система йонен освобождаване]-Оборудван с емисии на отрицателни йони,която отделя отрицателни йони под силен въздушен поток,който може не само да премахнете статичното електричество от косата,изглаждане на косата,затегнете люспи на косата,правят косата лъскава,суха коса, бързо и внимателно,а също и за подобряване на здравето на косата.Сешоар използва U-образна нагревателен проводник за равномерно разпределение на топлинна енергия,поддържане на постоянна температура,голяма площ за отопление и равномерно отопление,сбогом с увреждане на косата,така че те няма да бъдат къдрава след духаше.Нашият сешоар може бързо да изсъхне косата, като същевременно се гарантира възможно най-добрите грижи за вашата коса.Забележка : Ако имате дълга коса,моля, бъдете внимателни, за да не ги засосало в задния капак на сешоар.Професионален сешоар Силен вятър салон простор горещ воздух82 Dbпакет Съдържание : сешоар за коса *1 кутия*1мануальный*1Если имате някакви въпроси относно нашите продукти,моля,свържете се с нас в рамките на 24 часа,ние ще решим това за вас възможно най-скоро, благодаря за вашето използване и желаем ви щастлив живот!.

Други функции

Rated power:
1000W-1500W 
Heating wire:
wave wire
Voltage:
100-240V
Wind speed:
third gear
Temperature:
third gear
Function:
negative ion,hot and cold air,constant temperature,minute water ion,memory function
Motor speed:
110000rpm/m
Noise:
Package Content:
hair dryer *1 :
manual*1 :
If you have any questions about our products,please contact us within 24 hours,we will solve it for you as soon as possible,thank you for your use,and wish you a happy life! :

Подобни оферти