Кола за мобилен телефон Фиксирана Издънка Вид на автомобила Магнитен стикер на колата Силни магнитни Магнит Навигационна поддръжка на Универсален (графит черно к?

Кола за мобилен телефон Фиксирана Издънка Вид на автомобила Магнитен стикер на колата Силни магнитни Магнит Навигационна

На склад
BGN 11.19
Налично:

1. Изберете най-доброто за определяне на : 1. Силна магнитна сила, не може да се отърве от нея безумно; 2. Устройството е безопасно, без да блокира линия преглед; 3. На разположение навсякъде, не чрез блокиране на продукцията на въздуха.Шофиране с наведена глава представлява сериозна заплаха за сигурността, така че може да се мине на сляпо 30 метра за една секунда!. 2. Кола ъпгрейди му дълга ос, научна перспектива, навигация часа и не сведе глава.Безопасно пътуване, не може да бъде изхвърлена безумно, 60 пъти по-силна адсорбция, липса на смущения сигнал, по-силна съпротива срещу удар, липсата на удара. 3. Същата полза от случая : силна магнитна адсорбция, може да се използва с повод мобилен телефон и дебел мобилен телефон, съвместим с повод и без повод. 4. Ергономичен дизайн за дълги ръце, усъвършенстване на дългата ръка, голяма корекция : Идеален за мобилни телефони от всякакъв размер, поддържа по-високи ъгли и може да се регулира на 360°. 5. Не се страхува от груба кожена повърхност, не вреди на автомобил : дълга конструкция на ос-удобен и ъгъл на видимост, устойчиви на високи температури и не вреди на автомобил.Паста е твърда, а товароносимостта може да достигне 930 г. е Затворено магнитно поле не влияе на сигнала на мобилния телефон, и той е общ за всички модели.Наименование на продукта : Авто скоба Приложимо позиция : таблото, общ Материал : сплав + силикон нето Тегло : модел classic : 45 г Разширен дял : 53 г Аксесоари : скоба, магнитен пластир*2, лепило*1 Опаковка : екологично чиста хартиена кутия.

Други функции

Подобни оферти